Vergoeding haarwerk

vanuit de zorgverzekering

Als gecertificeerd haarwerkleverancier heb ik contracten met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat ik, aan de hand van uw artsenverklaring, de declaratieafhandeling met de zorgverzekeraar verzorg. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken!

Wat krijg ik vergoed?

Vanuit de basisverzekering ontvangt u een vergoeding van € 454,50 per jaar.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunt u een extra vergoeding krijgen. U betaalt dan mogelijk alleen uw eigen bijdrage. Bent u benieuwd naar de exacte vergoeding die u krijgt? Klik hieronder op het ANKO-logo en check welk bedrag uw zorgverzekering vergoedt voor een haarwerk.

Testimonials

I. Niekus
Lees verder
De reacties op mijn haarwerk zijn heel positief. Ik heb jouw service als heel prettig ervaren. Het blijft een moeilijk proces om je haren te verliezen maar jij maakt het draagbaar. Diep respect voor jouw werk.
Astrid
Lees verder
Je hebt me enorm geholpen, ik kan nu weer verder. Jullie doen fantastisch werk!
G. de Vries
Lees verder
Super fijn dat je zo betrokken bent, ook na levering. Dat geeft wel aan dat je dit werk echt vanuit je hart doet. Is voor mij en vast ook voor andere klanten heel fijn. Zo wordt iets wat een nare reden heeft toch een mooi iets. Dank daarvoor.
A. Zandbergen
Lees verder
Ik ben er super content mee. Sinds lange tijd ga ik weer naar buiten voor een boodschap en een etentje. Gelukkig kan ik goed met mijn haarwerk overweg en ben er dolblij mee, hoe raar dat ook klinkt in deze situatie.
M. de Groot
Lees verder
Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen, zelfs zo dat mijn omgeving dacht dat mijn haar niet uitviel en ik nog steeds mijn eigen haar had.
José
Lees verder
Ik wil je bedanken voor je geduld en je vriendelijke service, het gaf mij rust dat ik een mooi haarwerk uitgezocht had en wist dat deze klaar stond als ik deze nodig had.
Manuela
Lees verder
Ik vond het verliezen van mijn haren een van de heftigste en verdrietigste dingen in het hele traject. Dan is het heel fijn als je daar in begeleid wordt op de manier waarop jij dat hebt gedaan.
J. Vos
Lees verder
Tijdens een etentje had ik voor het eerst mijn haarwerk op, alleen mijn vriendin wist dat en van de rest kreeg ik allemaal complimenten dat ik mijn haar zo leuk had laten knippen.
Ria
Lees verder
Dank je wel voor je goede zorgen. Het verliezen doet zoveel met een vrouw en jij weet dat draaglijk te maken.
Joke
Lees verder
Na mijn bezoek aan jou ben ik gelijk weer make up gaan dragen en voelde me weer vrouwelijk met mijn haarwerk op. Dank je wel voor je optimisme, ik heb genoten van je begeleiding en je professionaliteit.
Vorige
Volgende

Wat kost een haarwerk?

De prijzen van een haarwerk variëren. Kiest u voor synthetisch of echt haar? Voor lang of voor kort haar? Voor iedere portemonnee is er een oplossing. Het belangrijkste is dat u weer met zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Eerste afspraak is vrijblijvend

De eerste afspraak in de salon is vrijblijvend. Zoekt u geen haarwerk uit? Dan breng ik geen kosten in rekening. Ook de telefonische intake is gratis en vrijblijvend.

Onderhoud en nazorg

Wij bieden haarwerken die nagenoeg niet van echt haar te onderscheiden zijn. Om het haarwerk zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk om dit goed te verzorgen. De eerste drie maanden na aankoop stomen en stylen wij het haarwerk kosteloos. Verder krijgt u uitgebreid advies over de verzorging en bijbehorende producten.
Video afspelen

Een haarwerk reserveren?

Start u binnenkort met een chemokuur en wilt u van tevoren een haarwerk uitzoeken en reserveren? Dat kan! Dat raad ik ook aan, want het is fijner om een haarwerk te kiezen als u uw eigen haar nog heeft. En mocht het haarwerk achteraf toch niet nodig zijn (bijvoorbeeld omdat u de chemokuur niet afmaakt of wanneer u geen haar verliest) dan kunt u kosteloos annuleren.